7 ισχυροί κρύσταλλοι για διαλογισμό ενσυνειδητότητας

0
7 ισχυροί κρύσταλλοι για διαλογισμό ενσυνειδητότητας

Κρύσταλλοι για Mindfulness

Το να αισθάνεται κανείς καταπονημένος μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Πολλοί άνθρωποι παλεύουν με την κατάθλιψη, το άγχος και το στρες για διαφορετικούς λόγους. Αυτά τα ζητήματα έχουν οδηγήσει στην αύξηση της δημοτικότητας του διαλογισμού και της επίγνωσης.

Το Mindfulness είναι ένα είδος διαλογισμού που χαρακτηρίζεται από την αποδοχή και την ύπαρξη στην παρούσα στιγμή. Η εξάσκηση της ενσυνειδητότητας μπορεί να αναπτύξει μια επίγνωση διαφορετικών σκέψεων και συναισθημάτων ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο περιβάλλον.

Οι άνθρωποι που ασκούν διαλογισμό επίγνωσης διαπιστώνουν ότι μπορεί να μειώσει σημαντικά το άγχος, το άγχος και την κατάθλιψη. Αυτό κάνει την ενσυνειδητότητα χρήσιμη για όσους έχουν προβλήματα συναισθηματικής και ψυχικής υγείας. Έτσι, αν θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ενσυνειδητότητας, το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσετε κρύσταλλα.

Οι κρύσταλλοι διατίθενται σε διάφορες ποικιλίες και με ικανότητες που εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς.

Για παράδειγμα, θεραπευτικοί κρύσταλλοι ευνοούνται ιδιαίτερα επειδή εκπέμπουν δυναμωτικές δονήσεις που πιστεύεται ότι ανακουφίζουν τη σωματική και συναισθηματική εξάντληση κάποιου. Επιπλέον, ο σωστός κρύσταλλος χρησιμεύει ως δοχείο για τις προθέσεις σας και μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

Ισχυροί κρύσταλλοι για ενσυνειδητότητα

Για να διευκολύνετε τη διαδικασία επιλογής, παρακάτω είναι μερικοί ισχυροί κρύσταλλοι για ενσυνειδητότητα.

1. Καρνελιανός

Αυτός ο κρύσταλλος είναι τέλειος αν θέλετε να παραμείνετε προσγειωμένοι στο εδώ και τώρα. Χρονολογείται από την αρχαιότητα, αυτός ο ζωντανός πορτοκαλί πολύτιμος λίθος έχει συνδεθεί με το θάρρος, τη δημιουργικότητα και τη θετικότητα.

Το Carnelian μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις σκέψεις που αποσπούν την προσοχή όταν κάνετε διαλογισμό και ενθαρρύνει μια ήρεμη επίγνωση της αλήθειας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα στις αισθήσεις, τις μυρωδιές, τους ήχους και τα συναισθήματα καθώς διαλογίζεστε.

Αυτή η πέτρα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε θετικές επιλογές ζωής και να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Επομένως, μπορείτε να αποφύγετε τοξικές συναισθηματικές καταστάσεις όπως ο φόβος και η πικρία.

2. Τυρκουάζ

Για γενιές, αυτός ο ζωηρός μπλε πολύτιμος λίθος έχει χρησιμοποιηθεί σε ολιστική θεραπεία. Γνωστό ως η πέτρα της δύναμης, το τιρκουάζ πιστεύεται ότι παρέχει άνεση στην ψυχή. Βελτιώνει τον διαλογισμό σας βοηθώντας σας να επιτύχετε εσωτερική ηρεμία.

Επιλέγοντας κρυστάλλους τιρκουάζ, θα μπορείτε να μείνετε στο παρόν, επιτρέποντας έτσι στην ψυχή σας να εκφραστεί. Αποδεχόμενοι και ζώντας την αλήθεια σας, μπορείτε να δείξετε τα γνήσια συναισθήματα και τα συναισθήματά σας αντί να τα καταπιέζετε.

Το τιρκουάζ λέγεται επίσης ότι μειώνει το αυτο-σαμποτάζ, επιτρέποντάς σας να ενισχύσετε την ηγεσία και να διαμορφώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Αν θέλετε να ξεπεράσετε την κατάθλιψη ή την εξάντληση, αυτή η πέτρα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Κρύσταλλοι για Διαλογισμό Ενσυνειδητότητας

3. Μαλαχίτης

Ο μαλαχίτης είναι μια ιδανική επιλογή αν ψάχνετε για έναν κρύσταλλο που μπορεί να επιφέρει μεταμόρφωση και να ενισχύσει την εστίασή σας στην παρούσα στιγμή. Αυτός ο πράσινος κρύσταλλος μπορεί να σας βοηθήσει να ανθίσετε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, προωθώντας το θάρρος και διώχνοντας την αρνητικότητα.

Ο μαλαχίτης μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τραύματα και θυμό του παρελθόντος, εάν υποτάσσετε τα αρνητικά συναισθήματα αντί να τα αντιμετωπίζετε. Πιστεύεται ότι έχει πνευματικές θεραπευτικές ιδιότητες που μπορούν να σπάσουν τους παλιούς δεσμούς και να σας απελευθερώσουν.

Επιπλέον, θα μάθετε να είστε υπεύθυνοι για τις σκέψεις και τις πράξεις σας με τη βοήθεια του μαλαχίτη. Με αυτήν την ευθύνη που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, η επίγνωσή σας αυξάνεται και η ισορροπία σας αποκαθίσταται.

Αυτή η πέτρα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ενσυναίσθηση, με αποτέλεσμα να είστε λιγότερο επικριτικοί.

4. Ασβεστίτης

Εάν αγαπάτε τους πολύχρωμους κρυστάλλους, σκεφτείτε τον ασβεστίτη. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, αν και το πιο κοινό είναι διαφανές ή άχρωμο. Με τη βοήθεια του ασβεστίτη, μπορείτε να απολαύσετε διαύγεια μυαλού και ενισχυμένη επίγνωση.

Αυτός ο κρύσταλλος πιστεύεται επίσης ότι είναι ικανός να ενισχύσει την ενέργειά σας. Έτσι, αν θέλετε να ηρεμήσετε το μυαλό σας, να καθαρίσετε τα αρνητικά συναισθήματα και να επιτύχετε εσωτερική γαλήνη, ο ασβεστίτης μπορεί να είναι ο κρύσταλλος της επιλογής σας.

Επιπλέον, ο ασβεστίτης μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της συγκέντρωσης και στην τόνωση της σκέψης, καθιστώντας τον ιδανικό για ενσυνείδητο διαλογισμό.

5. Αμέθυστος

Εάν δυσκολεύεστε να συγχωρήσετε, δοκιμάστε τον αμέθυστο. Αυτός ο μωβ κρύσταλλος μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια κατάσταση ηρεμίας και εσωτερικής γαλήνης. Κατά συνέπεια, θα μπορέσετε να συνδεθείτε με τον πνευματικό σας εαυτό.

Ο αμέθυστος ενισχύει επίσης τον διαλογισμό και τη θεραπεία προστατεύοντάς σας από εχθρικές ενέργειες από άλλα όντα. Με αυτόν τον τρόπο, τα τραύματά σας θα μπλοκάρονταν από την πηγή, αποκαθιστώντας έτσι την ισορροπία.

6. Οψιδιανός

Αν παλεύετε με την αρνητική σκέψη, ο οψιανός είναι για εσάς. Αυτός ο μαύρος πολύτιμος λίθος μπορεί να σας προστατεύσει από την αρνητική ενέργεια, θεραπεύοντας πληγωμένα συναισθήματα και καθαρίζοντας τα μπλοκαρίσματα. Επίσης απορροφά την ένταση και σας κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο τις σκέψεις σας.

Όταν συνδυάζεται με κιτρίνη, ο οψιανός μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια θετική προοπτική. Αυτός ο πολύτιμος λίθος θα είναι τέλειος για διαλογισμό όποτε νιώθετε άγχος και θέλετε να ηρεμήσετε.

7. Ροζ Χαλαζίας

Ο ροζ χαλαζίας συνδέεται με την άνευ όρων αγάπη. Καθαρίζει την καρδιά, ενθαρρύνει την αυτοφροντίδα και ενισχύει την αυτοεκτίμηση. Ο διαλογισμός με αυτόν τον ροζ κρύσταλλο μπορεί να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς, επιτρέποντάς σας να βιώσετε αγάπη και χαρά και να συνδεθείτε με τον φυσικό κόσμο.

Επιπλέον, αυτός ο ισχυρός κρύσταλλος μπορεί να προωθήσει την εμπιστοσύνη και την αρμονία, βοηθώντας σας να εμβαθύνετε τους δεσμούς με τους αγαπημένους σας.

Συμπέρασμα

Η προσοχή έχει πολλά οφέλη, όπως η ανακούφιση του στρες και η βελτίωση του ύπνου.

Ο διαλογισμός είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιτύχετε την επίγνωση. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε ισχυρούς κρυστάλλους για να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε πιο γειωμένοι και συνδεδεμένοι με τη γη, ενώ παράλληλα ενισχύετε τη διαίσθησή σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar