Πώς να το κάνετε μέσω ενός Χειμώνα της Μινεάπολης ως ντόπιος

0
Πώς να το κάνετε μέσω ενός Χειμώνα της Μινεάπολης ως ντόπιος

Αν και η Μινεσότα έχει όμορφες άνοιξη, καλοκαίρια και φθινόπωρα, όλοι γνωρίζουν ότι ο χειμώνας σε αυτήν την κατάσταση μπορεί να είναι τραχύς. Αν σκέφτεστε που ζει στη Μινεάπολη, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ήδη όλα τα υπέροχα πράγματα που έχει να προσφέρει η πόλη. Ωστόσο, αν η σκέψη να αντέξεις τον πρώτο σου χειμώνα στη Μινεάπολη είναι τρομακτική, εδώ είναι μερικές συμβουλές που ακολουθούν οι ντόπιοι για να επιβιώσουν όχι μόνο στο κρύο αλλά και να ευδοκιμήσουν σε αυτό.

Χειμερινός ορίζοντας της Μινεάπολης

Προετοιμάστε το σπίτι σας για το κρύο

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σπίτι στη Μινεάπολη, ή έχετε ήδη ένα σπίτι στην πόλη, θα θέλετε να προετοιμάσετε το ακίνητό σας για την πραγματικότητα ενός χειμώνα στη Μινεάπολη. Το υπερβολικό κρύο μπορεί να προκαλέσει τον όλεθρο στο σπίτι και στο πορτοφόλι σας, γι‘ αυτό βάλτε τα πάντα σε φόρμα πριν από τον χειμώνα για να αποφύγετε περιττές συντηρήσεις και έξοδα.

1. Κόψτε τα δέντρα σας: Ο λόγος? Αδύναμα κλαδιά δέντρων μπορεί να σπάσουν κάτω από το βάρος του χιονιού και του πάγου, προκαλώντας ζημιά σε κοντινές κατασκευές ή τραυματίζοντας ανθρώπους. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να αντιμετωπίσετε όταν κάνει κρύο είναι ένα σπασμένο παράθυρο ή μια τρύπα στην οροφή σας. Η καλύτερη περίοδος για να κόψετε τα δέντρα σας είναι τον Σεπτέμβριο, επειδή συνήθως υπάρχει τουλάχιστον μια τρομερή χιονοθύελλα τον Οκτώβριο πριν ο χειμώνας εγκατασταθεί για τα καλά.

2. Σφραγίστε τα παράθυρα: Μιλώντας για παράθυρα, βεβαιωθείτε ότι τα δικά σας είναι σε καλή κατάσταση πριν πέσουν οι θερμοκρασίες. Τα παλιά παράθυρα που παρουσιάζουν διαρροή μπορεί να κοστίσουν μια περιουσία για να τα αναπληρώσετε με τον φούρνο σας, επομένως είναι καλύτερο να επενδύσετε στη σφράγιση, τη στερέωση ή την αντικατάστασή τους. Είναι επίσης έξυπνο να αγοράζετε θερμικές ή μονωτικές κουρτίνες και να τις κρατάτε κλειστές όταν δεν υπάρχει άμεσο ηλιακό φως που περνά από το παράθυρο για να παρέχει λίγη ηλιακή θερμότητα.

3. Εξετάστε το ενδεχόμενο εγκατάστασης ηλιακών συλλεκτών ή μονάδας γεωθερμικής θέρμανσης: Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε μια ακόμη μεγαλύτερη επένδυση εκ των προτέρων, εξετάστε την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών ή/και μονάδας γεωθερμικής θέρμανσης. Όχι μόνο μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα, αλλά θα μειώσετε επίσης το αποτύπωμα άνθρακα.

4. Χαμηλώστε τον θερμοστάτη και βάλτε το σε πακέτο: Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας είναι να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη σας στους 68 βαθμούς περίπου όταν είστε σπίτι και να φοράτε ζεστά ρούχα για να κάνετε τη διαφορά. (Αν έχετε προγραμματιζόμενο θερμοστάτη, ρυθμίστε τον σε χαμηλότερη θερμοκρασία κατά τις περιόδους που ξέρετε ότι θα είστε έξω από το σπίτι ή θα κοιμάστε και θα αρχίσει να ζεσταίνεται μια ή δύο ώρες πριν το θέλετε πιο τοστ.) Είναι πολύ Είναι φθηνότερο να αγοράσετε μερικά άνετα αθλητικά παντελόνια, παντόφλες, μερικές φλις κουβέρτες και ένα μαξιλάρι θέρμανσης ή θερμάστρες χώρου από ό,τι είναι να κρατάτε τον φούρνο σας με τη μίζα όλη την ώρα. Δείτε περισσότερα οικονομικούς τρόπους για να ζεστάνετε το σπίτι σας το χειμώνα.

5. Αφήστε τις βρύσες να στάζουν: Εάν ξέρετε ότι έρχεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, αποφύγετε να σκάσουν οι σωλήνες νερού ρυθμίζοντας τις βρύσες να στάζουν αργά, ώστε το νερό σε αυτές να μην παγώνει.

Βρύση που στάζει

Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τις χιονοθύελλες

Θα πρέπει να έχετε πολλά πράγματα στη διάθεσή σας προτού αντέξετε την πρώτη σας χειμερινή συμβουλή καιρού.

1. Επενδύστε σε ένα φτυάρι χιονιού και αλάτι: Για λιγότερο από 6 ίντσες χιονιού, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα καλό φαρδύ φτυάρι χιονιού (ή ακόμα καλύτερα, ένα φυσητήρα χιονιού) και αλάτι για την αποπάγωση του πεζοδρομίου και δρόμος.

2. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα: Υπάρχουν πάντα μερικές καταιγίδες το χρόνο που φαίνονται ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ και θα μπορούσαν ακόμη και να βγάλουν εκτός ρεύματος. Για αυτούς, ίσως χρειαστεί να βάλετε τις καταπακτές για μια ή δύο μέρες. Είτε ζείτε σε σπίτι είτε σε διαμέρισμα στη Μινεάπολη, αν είστε πραγματικά χιονισμένοι, θα χαρείτε να έχετε ένα μικρό απόθεμα μη ευπαθούς τροφής και νερού, επιπλέον αέριο, κεριά, μπαταρίες, φακούς και ένα ραδιόφωνο. Δεν είναι κακή ιδέα να ξαναγεμίζετε τις συνταγές πριν από μια καταιγίδα.

3. Φέρτε κατοικίδια μέσα: Αν έχετε γούνινο φίλους, κρατήστε τους μέσα. Τα πόδια τους μπορεί να κρυοπαγήσουν σε καιρό κάτω από το μηδέν και ένας μικρός σκύλος ή γάτα θα μπορούσε ακόμη και να ταφεί σε ένα χιόνι.

4. Ταξιδέψτε με προσοχή: Εάν πρόκειται να αντιμετωπίσετε το χιόνι, φροντίστε να επιτρέψετε επιπλέον χρόνο ταξιδιού. Οι δρόμοι μπορεί να είναι κλειστοί ή επικίνδυνοι λόγω πάγου και χιονιού, η στάθμευση μπορεί να είναι δύσκολη λόγω των ειδικών κανόνων της πόλης για τα εκχιονιστικά μηχανήματα και ακόμη και αν χρησιμοποιείτε δημόσια μέσα μεταφοράς, μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις.

Χειμερινή μεταφορά στη Μινεάπολη

Διατηρήστε τη διάθεση σας

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο για να επιβιώσετε έναν χειμώνα της Μινεάπολης είναι να γνωρίζετε πώς να διατηρήσετε την ευημερία σας και οι κάτοικοι έχουν ξεκάθαρα μερικά μυστικά για να φωτίσουν τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα. Εδώ είναι μερικά.

1. Αφήστε το φως να μπει: Κατά τη διάρκεια της πιο σκοτεινής περιόδου του χειμώνα, το φως της ημέρας διαρκεί μόνο επτά ή οκτώ ώρες. Εάν φύγετε για τη δουλειά πριν βγει ο ήλιος και γυρίσετε σπίτι όταν έχει ήδη πέσει, αυτό μπορεί να γίνει καταθλιπτικό. Προφανώς, η καλύτερη επιλογή είναι να λαμβάνετε λίγο φυσικό φως κάθε μέρα, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, πάρτε ένα κουτί φωτός που μιμείται τις ακτίνες του ήλιου και ξεγελάει τον εγκέφαλό σας ώστε να νομίζει ότι βρίσκεστε στην Ταϊτή! Εντάξει, μπορεί να μην είναι ότι αποτελεσματικό, αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν το χρησιμοποιείτε τη νύχτα, διαφορετικά μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας. Μάθε περισσότερα συμβουλές για ένα φωτεινό σπίτι ή διαμέρισμα.

2. Βγείτε έξω όποτε μπορείτε: Μελέτες δείχνουν ότι το να είσαι στη φύση είναι υπέροχο για την ψυχική υγεία, ακόμα κι αν είναι μόνο για μία ώρα την ημέρα. Πιθανότατα σκέφτεστε, „αλλά θα κάνει πολύ κρύο!“ Λοιπόν, αν πρόκειται να μετακομίσει στη Μινεάπολη, πρέπει να γνωρίζετε αυτό το σκανδιναβικό ρητό: «Δεν υπάρχει κακός καιρός, μόνο κακά ρούχα». Υπάρχει λόγος που ξεκίνησε η εμφάνιση με φανελένιο καπέλο στη Μινεάπολη. Προσθέστε μερικές άνετες μπότες και ένα ζευγάρι ελικόπτερα και θα είστε έτοιμοι να απολαύσετε μόνο ένα από τα 274 πάρκα στη Μινεάπολη.

3. Κινηθείτε: Ακόμα κι αν απλώς περπατάτε σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, εξακολουθεί να είναι ευεργετικό για την υγεία σας. Το να αφιερώνετε χρόνο κατά τους χειμερινούς μήνες για να κινήσετε το σώμα σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταπολεμήσετε το στρες, να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Εάν κάνει πολύ κρύο για να βγείτε έξω, μπορείτε ακόμα να κάνετε την καρδιά σας να δυναμώνει κολυμπώντας σε μια εσωτερική πισίνα, πηγαίνοντας σε ένα εσωτερικό παγοδρόμιο ή ακόμα και περπατώντας σε ένα από τα Mayo Clinic Mile μονοπάτια πεζοπορίας μέσα στο Mall of America.

Αναζητάτε άλλα μέρη για περπάτημα; ο Το χειμερινό καρναβάλι του St. Paul είναι ένα ωραιοποιημένο υπαίθριο φεστιβάλ για την καταπολέμηση του μπλουζ μετά τις διακοπές. Αν θέλετε κάτι πιο περιπετειώδες, δοκιμάστε σκι αντοχής, χιονοπέδιλα ή ακόμα και έλκηθρο με σκύλους.

4. Εξασκηθείτε στο hygge: Ένας άλλος όρος με τον οποίο πρέπει να εξοικειωθείτε είναι hygge (προφέρεται «HOO-guh»), που βασικά σημαίνει «άνεση» στα δανικά. Οι Μινεσόταν δεν πέφτουν σε χειμερία νάρκη όλο το χειμώνα, αλλά ξέρουν πώς να εγκατασταθούν και να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια ήρεμη χειμωνιάτικη νύχτα.

Προμηθευτείτε βασικά προϊόντα hygge, όπως ζεστή σοκολάτα, κεριά, ασαφείς κάλτσες και μερικές συνταγές για ζεστό φαγητό, όπως στιφάδο ή το κλασικό πιάτο της Μινεσότα. Στη συνέχεια, όταν πέσει το πρώτο χιόνι, θα είστε έτοιμοι να βάλετε γλυκιά μουσική και να στριμώξετε με το κατοικίδιο ή τον άνθρωπο της επιλογής σας. Παρά όλα αυτά, Η Μινεάπολη είναι η δεύτερη πιο ρομαντική πόλη στις ΗΠΑ

εξάσκηση hygge

Γίνε άνθρωπος του χειμώνα

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε καιρό που μπορεί να σας ρίξει η Μινεάπολη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην θέλετε καν να τελειώσει ο χειμώνας της Μινεάπολης.

Εξερευνήστε περισσότερα άρθρα της Μινεάπολης:

Διασκεδαστικά πράγματα στη Μινεάπολη: 13 δραστηριότητες που δεν πρέπει να χάσετε για νέους κατοίκους

Είναι η Μινεάπολη ένα καλό μέρος για να ζεις; 10 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του να αποκαλείς τις δίδυμες πόλεις σπίτι

10 μοναδικοί λόγοι που πρέπει να μετακομίσετε στη Μινεάπολη (και γιατί θα σας αρέσει)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar