Πώς να εξισορροπήσετε το κολέγιο και τις σχέσεις σας

1
Πώς να εξισορροπήσετε το κολέγιο και τις σχέσεις σας

Balance College and Relationships

Τα περισσότερα ειδύλλια στο κολέγιο δεν διαρκούν, και αυτά που έχουν, αντιμετωπίζουν δύσκολες καταιγίδες.

Για να είμαστε δίκαιοι, η ταχυδακτυλουργία των σχολικών εργασιών και της ζωής σας είναι τρομακτική. Η πίεση των αναθέσεων, των έργων, των προθεσμιών και της κοινωνικής ζωής επηρεάζει τη δέσμευση σε μια ερωτική σχέση. Αλλά η ζωή δεν είναι σχεδιασμένη για να τη ζεις μόνη.

Σύμφωνα με έρευνα, το 28% των παντρεμένων ζευγαριών του δείγματος φοιτούσε στο ίδιο σχολείο. Άρα, υπάρχει ελπίδα για σένα τελικά.

Θα δείτε συχνά ζευγάρια να περπατούν στο σχολείο και είναι φυσικό να το θέλετε αυτό για τον εαυτό σας. Αλλά προτού μπείτε στην πισίνα γνωριμιών, δώστε προσοχή στις παρακάτω πληροφορίες για να εξισορροπήσετε την εκπαίδευση και την ερωτική σας ζωή.

Συμβουλές για εξισορρόπηση κολεγίου και σχέσης

Ένα από τα μυστικά για μια ομαλή ζωή στο κολέγιο είναι να μάθεις να ισορροπείς. Όταν πρόκειται για μια ερωτική σχέση, ένας μαθητής πρέπει πρώτα να αποφασίσει τη φύση που θέλει.

Θέλετε δεσμό εξ αποστάσεως ή εντός κολεγίου; Οι έρωτες εξ αποστάσεως απαιτούν τόση προσπάθεια με τις κολεγιακές υποθέσεις και η συνεχής λαχτάρα επισκιάζει την κοινή λογική. Αλλά ανεξάρτητα από την κατάσταση, οι συμβουλές μας λειτουργούν εξίσου και στις δύο περιπτώσεις. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά παρακάτω:

Δώστε προτεραιότητα στην επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι ο πυρήνας μιας ερωτικής σχέσης. Υπάρχουν 5 γλώσσες αγάπηςκαι η επικοινωνία είναι ένα από αυτά.

Είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε στην ίδια σελίδα με τον καρδιοκατακτητή σας. Η επικοινωνία σάς βοηθά να καλύψετε τις ανάγκες σας και να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Οικοδομεί εμπιστοσύνη, ενημερώνει τον εραστή σας τι συμβαίνει και βοηθά στην αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ενισχύει επίσης τον σεβασμό και εξαλείφει τις εικασίες. Να είστε ξεκάθαροι με τους σημαντικούς συντρόφους σας σχετικά με τις προσδοκίες σας για τη σχέση.

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε παρέα τη Δευτέρα το βράδυ, ενημερώστε τον/την γιατί. Μπορεί η περίοδος να είναι γύρω από προθεσμίες χαρτιού, ενδιάμεσες περιόδους ή εξετάσεις. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μιλήστε το μαζί.

Διαχειριστείτε το χρόνο σας

Τα ζευγάρια που περνούν χρόνο μαζί νιώθουν πιο ευτυχισμένα και βιώνουν περισσότερο νόημα. Αλλά ο χρόνος δεν είναι μια πολυτέλεια που έχουν οι λάτρεις του κολεγίου. Επομένως, πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για το πού και πώς το ξοδεύετε.

Για κάθε δύο ώρες που περνάτε κάνοντας βόλτα στο Facebook, μπορείτε να κάνετε παρέα με το καλύτερο μισό σας. Ομοίως, κάθε δύο ώρες μαζί του/της είναι δύο ώρες από τους ακαδημαϊκούς σας.

Ένας από τους τρόπους για να πάρετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα. Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη ζωή σας και θα εξασφαλίσετε ότι έχετε χώρο για την αγάπη και τις σπουδές σας.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή προγραμματισμού ή παλιομοδίτικα χαρτιά σχεδιασμού. Διαθέστε χώρο για τα μαθήματα, τα εξωσχολικά, την κοινωνική ζωή και τον ρομαντισμό σας.

Ξοδεύοντας ποιοτικό χρόνο

Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί

Δεν είναι όλοι μεγάλοι στον ποιοτικό χρόνο, αλλά οι περίοδοι που περνούν μαζί βελτιώνουν τον δεσμό. Παρέχει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να γελάσετε και η εμπειρία δημιουργεί εγγύτητα και αποκλειστικότητα.

Εάν έχετε κολλήσει μεταξύ της ολοκλήρωσης ενός δοκιμίου και του ραντεβού με τον σημαντικό σας άλλον, σκεφτείτε να προσλάβετε μια υπηρεσία συγγραφής εκθέσεων.

Ένας επαγγελματίας συγγραφέας κολεγίου όπως Έντουσον προσφέρει υψηλής ποιότητας άρθρα, δοκίμια και άλλες εργασίες γραμμένες από ειδικούς με ελάχιστο πτυχίο Master ή Ph.D. Τα κατασκευάζουν από την αρχή και είναι κατάλληλα για την τήρηση των προθεσμιών της τελευταίας στιγμής.

Τώρα που έχετε ελεύθερες περιόδους, παρακολουθήστε βραδιές ραντεβού, μαγειρέψτε νόστιμα γεύματα μαζί και επιλέξτε ένα βιβλίο για ανάγνωση. Μελετήστε μαζί και βρείτε ένα κοινό χόμπι για να βελτιώσετε περαιτέρω τους δεσμούς σας.

Σεβασμός Προγραμμάτων

Μια ερωτική σχέση είναι μια αμφίδρομη κίνηση. Σημαίνει ότι πρέπει να λαμβάνετε αυτό που παραδίδετε.

Θέλετε ο αγαπημένος σας να σεβαστεί το πρόγραμμά σας; Κάντε το ίδιο για αυτούς. Κατανοήστε ότι είστε και οι δύο εργατικοί μαθητές και δεν μπορείτε να περνάτε πάντα περιόδους μαζί.

Κατά συνέπεια, δεν θα εκνευρίζεστε αν δεν είναι διαθέσιμοι την ημέρα της άδειας σας, καθώς θα μπορούσαν να ολοκληρώνουν εργασίες.

Κάντε δώρα και εκπλήξεις

Ένα δώρο είναι ένας απλός τρόπος για να επιβεβαιώσετε εκ νέου και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τον αγαπημένο σας. Αντανακλά τον δότη, τον δέκτη και τον δεσμό. Το να κάνεις όμορφα δώρα σε αυτόν που αγαπάς δείχνει επίσης εκτίμηση. Δεν υπάρχει κανένα πρότυπο εκτός από το να δίνετε όπως θα θέλατε να λάβετε.

Θέστε νωρίς τα όρια και τηρήστε τα

Ένα όριο είναι μια άλλη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη σε μια ερωτική σχέση. Τα όρια δημιουργούν εμπιστοσύνη και χτίζουν υγιείς δεσμούς. Βοηθούν στη διατήρηση της εστίασης, στην αποφυγή συγκρούσεων και αποτελούν παράδειγμα του τι περιμένετε και οι δύο ο ένας από τον άλλο.

Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν την αναμονή ώριμης επικοινωνίας κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης, το αίτημα για ησυχία όταν εργάζεστε και την επιλογή της προετοιμασίας σε ένα ραντεβού.

Θέστε φυσικά, σεξουαλικά, συναισθηματικά, πνευματικά και οικονομικά όρια και σεβαστείτε και τις επιθυμίες του συντρόφου σας.

Θέτω στόχους

Τα ζευγάρια με δύναμη θέτουν στόχους για να διασφαλίσουν ότι παραμένουν στην ίδια σελίδα. Είναι ένας από τους τρόπους για να σχεδιάσετε το μέλλον και πώς θα φτάσετε εκεί.

Οι στόχοι επιτρέπουν και στους δύο συντρόφους να επικοινωνήσουν τις επιθυμίες τους και να καθορίσουν εάν η σχέση τους είναι υγιής. Υπογραμμίζουν τομείς βελτίωσης και πιθανές κόκκινες σημαίες.

Ενώ συμβαδίζετε με τους ακαδημαϊκούς σας, θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα τεράστιο ταξίδι με τον εραστή σας αφού πετύχετε ένα ορόσημο μαζί.

Κατά κάποιο τρόπο, οι στόχοι σας χρησιμεύουν ως φως στο τέλος του τούνελ. Πέρα από τον καθορισμό στόχων, υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον. Όταν τα πράγματα αισθάνονται υπερβολικά, καθησυχάστε την αγάπη σας για να τα ηρεμήσετε και να δείξετε ότι θα είστε εκεί ό,τι κι αν γίνει.

Το πιο σημαντικό, ανταποδοτική επιβεβαίωση και διαβεβαίωση.

Ο θετικός και ο αρνητικός αντίκτυπος των σχέσεων στη μάθηση

Τα ραντεβού στο κολέγιο δεν βλάπτουν απαραίτητα τις ακαδημαϊκές επιδόσεις. Αλλά επειδή οι πόροι είναι πεπερασμένοι, πρέπει να κάνετε έναν συμβιβασμό. Οι ερωτευμένοι πρέπει να αποφασίσουν πού θα επενδύσουν τον χρόνο και τον κόπο τους. Αλλά γενικά, οι ρομαντικές σχέσεις μεταξύ των προπτυχιακών σπουδών επηρεάζουν θετικά τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

  • Συντροφιά.
  • Αισθήματα ευτυχίας.
  • Αισθήματα ότι αγαπάς ή αγαπάς κάποιον άλλο.
  • Οικειότητα.
  • Αυτο-ανάπτυξη και αυτοκατανόηση κ.λπ.

Οι μαθητές σε υγιεινές υποθέσεις πιέζουν τους εαυτούς τους να γίνουν καλύτεροι. Μελετούν σκληρότερα, δίνουν κίνητρα και παρέχουν συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Γίνεστε το μεγαλύτερο κίνητρο του συντρόφου σας και μαθαίνετε νέα πράγματα. Αλλά οι κολεγιακές υποθέσεις δεν είναι χωρίς τα πάνω και τα κάτω τους, ειδικά αν αγνοήσετε τις παραπάνω συμβουλές.

Η έλλειψη ορίων, στόχων και χρονοδιαγραμμάτων επηρεάζει την ακαδημαϊκή επίδοση.

Τα ζευγάρια δίνουν λιγότερη προσοχή στην ακαδημαϊκή εργασία, αφιερώνουν περισσότερες περιόδους σε δραστηριότητες γνωριμιών και αφήνουν μικρό χώρο για μάθηση. Αυτό επηρεάζει την παρακολούθηση των μαθημάτων και τους βαθμούς τους, τους αποσπά την προσοχή κατά τη διάρκεια της μελέτης και οι συγκρούσεις προκαλούν άγχος και καταστρέφουν την ψυχική τους υγεία.

Ο μόνος τρόπος για να πάρετε το καλύτερο από μια ερωτική ζωή στο κολέγιο είναι να διαχειριστείτε το πρόγραμμά σας και να παραμείνετε αφοσιωμένοι στο καλύτερο μισό σας.

συμπέρασμα

Είσαι στο σχολείο για να μάθεις. Ως εκ τούτου, άλλες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ερωτικής σας ζωής, είναι δευτερεύουσες. Όταν είσαι σε σχέση, πρέπει να είσαι έξυπνος με τα ακαδημαϊκά σου καθήκοντα.

Είναι ενδιαφέρον ότι τώρα μπορείτε να το κάνετε με έναν εραστή. Οργανώστε την ακαδημαϊκή σας εβδομάδα και μείνετε συγκεντρωμένοι. Αν και συναρπαστικό, μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Βρείτε περιόδους για να είστε μαζί κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας, αλλά όχι εις βάρος των σπουδών σας. Όταν είστε μαζί, συμμετέχετε σε δραστηριότητες που βοηθούν τους ακαδημαϊκούς και τη σχέση σας. Διαβάστε και παίξτε, παρακολουθήστε εκδηλώσεις, θέστε στόχους και όρια και σεβαστείτε τον άλλον σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar