Αποσπάσματα αγρότη που μιλούν για τη σημασία της γεωργίας

0
Αποσπάσματα αγρότη που μιλούν για τη σημασία της γεωργίας

Αποσπάσματα αγρότη

Η γεωργία είναι η ραχοκοκαλιά κάθε κοινωνίας και οι αγρότες είναι οι αφανείς ήρωες που εργάζονται ακούραστα για να μας παρέχουν την τροφή που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε.

Δουλεύουν μέρα με τη μέρα, με τη βροχή ή τη λάμψη, για να βεβαιωθούν ότι έχουμε φρέσκα, υγιεινά προϊόντα στα τραπέζια μας.

Παρά τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους, οι αγρότες συχνά δεν αναγνωρίζονται και δεν εκτιμώνται για τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν στη ζωή μας. Αυτά τα αποσπάσματα για τους αγρότες αποτίουν φόρο τιμής στη σκληρή δουλειά, την επιμονή και την ακλόνητη δέσμευσή τους να ταΐζουν τον κόσμο.

Αγροτικά αποσπάσματα και ρητά

«Η γεωργία είναι ένα επάγγελμα ελπίδας».
– Μπράιαν Μπρετ

«Υπάρχει μια ησυχία για τη ζωή ενός αγρότη και η ελπίδα για ένα γαλήνιο γήρας, που καμία άλλη επιχείρηση ή επάγγελμα δεν μπορεί να υποσχεθεί».
– Robert Green Ingersoll

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που αγοράζει τα πάντα στη λιανική, πουλάει τα πάντα χονδρικής και πληρώνει το φορτίο αμφίδρομα».
– Τζον Φ. Κένεντι

«Η γεωργία είναι η πιο σοφή επιδίωξή μας, γιατί στο τέλος θα συνεισφέρει περισσότερο στον πραγματικό πλούτο, στην καλή ηθική και στην ευτυχία».
– Τόμας Τζέφερσον

«Οι αγρότες είναι οι διαχειριστές της γης, στους οποίους έχει ανατεθεί η ευθύνη να τη θρέψουν για τις μελλοντικές γενιές».
– Άγνωστο

«Οι αγρότες είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας. Χωρίς αυτούς, δεν θα είχαμε φαγητό στα τραπέζια μας».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που μπορεί να αγοράσει ό,τι χρειάζεται σε μια καλή χρονιά και να πουλήσει ό,τι δεν χρειάζεται σε μια κακή χρονιά».
– Τζορτζ Χάμφρεϊ

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που είναι και παραγωγός και καταναλωτής. Είναι ο μόνος άνθρωπος που παράγει ό,τι καταναλώνει και καταναλώνει ό,τι παράγει».
– Dwight D. Eisenhower

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που δεν έχει κέρδος μέχρι να τελειώσει τη δουλειά του».
– Frank McKinney Hubbard

«Αν η βροχή χαλάσει το πικνίκ μας, αλλά σώσει τη σοδειά ενός αγρότη, ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε ότι δεν πρέπει να βρέχει;»
– Τομ Μπάρετ

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που μπορεί να ζήσει με αυτό που παράγει και μετά να πουλήσει το πλεόνασμα».
– John C. Calhoun

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που καλείται να εγγυηθεί το προϊόν του χωρίς να γνωρίζει ποια θα είναι η τιμή».
– Τζον Φ. Κένεντι

«Η γεωργία φαίνεται πανεύκολη όταν το αλέτρι σου είναι μολύβι και είσαι χίλια μίλια από το χωράφι με καλαμπόκι».
– Dwight D. Eisenhower

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που αγοράζει τις εισροές του στο λιανικό εμπόριο και πουλά τα προϊόντα του χονδρικής και που στριμώχνεται στη μέση».
– Paul Harvey

Αποσπάσματα αγροτών για τη ζωή του αγρότη

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που καλείται να πληρώσει πλήρως τα χρέη του χωρίς τη βοήθεια δικηγόρων και τραπεζιτών».
– William G. Sumner

«Οι αγρότες εργάζονται πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν παραπονιούνται. Ξέρουν ότι η σκληρή δουλειά τους θα αποδώσει στο τέλος».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που πάντα αγοράζει χαμηλά και πουλάει ψηλά χωρίς να εκμεταλλεύεται κανέναν».
– Henry A. Wallace

«Η γεωργία δεν έχει να κάνει μόνο με την παραγωγή τροφής, έχει να κάνει με την περιποίηση του εδάφους, τη φροντίδα των ζώων και τη διατήρηση του περιβάλλοντος».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που καλείται να παράγει όλο και περισσότερα με όλο και λιγότερα».
– Άγνωστο

«Οι αγρότες είναι η ενσάρκωση της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της ανθεκτικότητας».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που καλείται να εργάζεται στον ήλιο, στη βροχή, στο χιόνι και στη λάσπη».
– Άγνωστο

«Η γεωργία ήταν η πρώτη ασχολία του ανθρώπου και καθώς αγκαλιάζει ολόκληρη τη γη, είναι το θεμέλιο όλων των άλλων βιομηχανιών».
– EW Stewart.

«Η γεωργία είναι ένα ευγενές επάγγελμα που απαιτεί ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπου με βαθιά αγάπη για τη γη και δέσμευση στη σκληρή δουλειά».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που γνωρίζει την αξία μιας μέρας εργασίας και την τιμή ενός δολαρίου που κερδίζεται με κόπο».
– Άγνωστο

«Οι αγρότες είναι οι αφανείς ήρωες που βάζουν φαγητό στα τραπέζια μας και κρατούν τις κοινότητές μας να ευημερούν».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που είναι πρόθυμος να ρισκάρει τα πάντα για να βάλει φαγητό στα τραπέζια μας».
– Άγνωστο

Σύντομα αποσπάσματα αγροτών

«Η γεωργία δεν είναι απλώς δουλειά, είναι τρόπος ζωής».
– Άγνωστο

«Η γεωργία δεν είναι απλώς μια δουλειά, είναι μια κλήση».
– Άγνωστο

«Τα περισσότερα πράγματα, εκτός από τη γεωργία, μπορούν να περιμένουν».
– Τζαβαχαρλάλ Νεχρού.

«Η γεωργία είναι ένα επάγγελμα ελπίδας, επιμονής και αποφασιστικότητας».
– Άγνωστο

«Αν γαργαλήσεις τη γη με μια σκαπάνη, γελάει με τη συγκομιδή».
– Ντάγκλας Τζέρολντ.

«Το έθνος που καταστρέφει το χώμα του αυτοκαταστρέφεται».
– Franklin D. Roosevelt

«Η φάρμα είναι μέρος του εαυτού μου».
– Έριχ Βέρενμπεργκ

Προσφορές Γεωργίας και Αγροτών

«Η γεωργία θα είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα, όλοι θα πρέπει πάντα να τρώνε και όλοι θα χρειάζονται πάντα κάποια βοήθεια με αυτό, ώστε εφόσον είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε τις ώρες, υπάρχει μια δουλειά για εσάς».
– Brady Blasher.

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που μπορεί να παράγει κάτι από τίποτα εκτός από σπόρους, λίγο νερό και πολλή σκληρή δουλειά».
– Άγνωστο

«Η γεωργία δεν είναι φυτική παραγωγή όπως υποστηρίζει η δημοφιλής πεποίθηση – είναι η παραγωγή τροφίμων και φυτικών ινών από τη γη και τα νερά του κόσμου. Χωρίς γεωργία, δεν είναι δυνατόν να έχουμε πόλη, χρηματιστήριο, τράπεζες, πανεπιστήμιο, εκκλησία ή στρατό. Η γεωργία είναι το θεμέλιο του πολιτισμού και κάθε σταθερής οικονομίας».
– Άλαν Σάβορι

«Η γεωργία είναι ένας τρόπος ζωής που απαιτεί βαθιά κατανόηση της φύσης, αγάπη για τη γη και δέσμευση στη σκληρή δουλειά».
– Άγνωστο

Η γεωργία δεν δίνει μόνο πλούτη σε ένα έθνος, αλλά τα μοναδικά πλούτη που μπορεί να τα ονομάσει δικά της».
– Σάμιουελ Τζόνσον.

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που είναι πρόθυμος να εργαστεί για μήνες χωρίς καμία εγγύηση καλής σοδειάς».
– Άγνωστο

«Οι αγρότες είναι οι αρχικοί περιβαλλοντολόγοι, που εργάζονται για τη διατήρηση της γης και την προστασία των φυσικών μας πόρων».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που μπορεί να αποφέρει κέρδη κάνοντας κάτι τόσο απλό όσο το να φυτέψει έναν σπόρο στο έδαφος».
– Άγνωστο

«Η γεωργία είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί όχι μόνο σωματική δύναμη, αλλά ψυχική σκληρότητα, ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα».
– Άγνωστο

Αποφθέγματα αγρότη για τη ζωή η σκληρή δουλειά

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που μπορεί να δημιουργήσει πλούτο από το χώμα και τον δικό του ιδρώτα».
– Άγνωστο

«Οι αγρότες είναι η ραχοκοκαλιά της αγροτικής οικονομίας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και οδηγώντας την οικονομική ανάπτυξη στις κοινότητές τους».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που μπορεί να μετατρέψει ένα άγονο χωράφι σε μια εύφορη όαση με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα».
– Άγνωστο

«Οι αγρότες είναι η καρδιά και η ψυχή των κοινοτήτων μας, παρέχοντας όχι μόνο τροφή, αλλά και μια αίσθηση σύνδεσης και ανήκειν».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι ο μόνος άνθρωπος στην οικονομία μας που μπορεί να μετατρέψει έναν απλό σπόρο σε πλούσια σοδειά, ταΐζοντας αμέτρητους ανθρώπους στην πορεία».
– Άγνωστο

«Οι αγρότες είναι το θεμέλιο του διατροφικού μας συστήματος, που εργάζονται ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε πρόσβαση σε φρέσκα, υγιεινά και οικονομικά τρόφιμα».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης μπορεί να εργάζεται από την αυγή μέχρι το σούρουπο και να έχει ακόμα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του στο τέλος της ημέρας».
– Άγνωστο

«Η γεωργία είναι ένα πάθος και ένας τρόπος ζωής που υπερβαίνει μια δουλειά ή μια καριέρα. Είναι ένα κάλεσμα και μια κλήση, μια αγάπη για τη γη και ένας σεβασμός για τη φύση, μια δέσμευση για βιωσιμότητα και μια επιθυμία για αυτάρκεια».
– Joel Salatin

«Ο αγρότης πρέπει να είναι αισιόδοξος, διαφορετικά δεν θα ήταν ακόμα αγρότης».
– Γουίλ Ρότζερς

«Η γεωργία είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί όχι μόνο σκληρή δουλειά, αλλά και καινοτομία, δημιουργικότητα και διάθεση για ανάληψη κινδύνων».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης μπορεί να μετατρέψει έναν απλό σπόρο σε μια ακμάζουσα καλλιέργεια που συντηρεί οικογένειες, κοινότητες και οικονομίες».
– Άγνωστο

«Ο αγρότης είναι πρόθυμος να εργαστεί μέσα από ξηρασίες, πλημμύρες και άλλες φυσικές καταστροφές για να θρέψει την κοινότητά του».
– Άγνωστο

Συμπέρασμα για Farmers Quotes

Αυτά τα αποσπάσματα για τους αγρότες απεικονίζουν τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τη σημασία των αγροτών στην κοινωνία μας.

Από τη διατροφή των κοινοτήτων μας μέχρι τη διατήρηση των φυσικών μας πόρων, οι αγρότες είναι οι αφανείς ήρωες που κρατούν τον κόσμο μας σε λειτουργία. Εργάζονται πολλές ώρες σε όλες τις καιρικές συνθήκες, παίρνοντας ρίσκα και κάνοντας θυσίες για χάρη των οικογενειών και των κοινοτήτων τους.

Όλοι πρέπει να εκφράσουμε ευγνωμοσύνη στους αγρότες και αυτά τα αποσπάσματα χρησιμεύουν ως υπενθύμιση για να τους εκτιμήσουμε και να τους υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Ευχαριστούμε που το διαβάσατε! Για να υποστηρίξετε τον ιστότοπο και την εργασία μου, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αγόρασέ μου έναν καφέ

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar